Løpsinfo/reglement

Deltakere i Norgescup må ha gyldig lisens og medlemskap i klubb tilknyttet NMF, og NC er åpent for førere fra og med året de fyller 13 år. Konkurransen er i tillegg åpen for deltagelse fra Danmark, Finland og Sverige under forutsetning at disse innehar lisens som samsvarer med krav for deltagelse i Nordisk Mesterskap. De kan da delta i Norgescup og få poeng på lik linje med norske førere. Lisensen skal vises ved registrering

Supportklasser (Touring stock, M-chassis og F1) er åpne for alle.

Stevneleder:

Jonas B. Ramsrud, 92453745, jonas.ramsrud(a)gmail.com

Banen:

680m2 ETS-teppe og ETS-kopper.

Løpsoppsett:

Lørdag er det fritrening, deretter organisert heattrening med reseeding (der de tre beste sammenhengende runder er tellende) og tre runder med kvalifisering. Søndag kjøres fjerde og femte kvalifiseringsrunde, samt finaler. Kvalifisering kjøres som round by round med 3 av 5 beste tellende. 2 av 3 beste finaler tellende. 1:12 track kjører heat på 8 minutter, de andre klassene kjører heat på 5 minutter.

Antall førere:

Det kreves minimum fem førere i den enkelte klasse for at løp i klassen skal bli avviklet. Er det ikke nok førere 13. januar 23:59 slettes klassen(e).

Påmelding: 

Påmelding gjøres på pamelding.honefossrc-klubb.no (MyRCM)

Påmeldingsavgift:

500,- for senior, 250,- for junior (u16) og tilleggsklasser. Påmeldingen er bindende, og forhåndsbetales via Vipps (#98560 Hønefoss RC-klubb – Onroad). Dersom påmeldingen ikke er betalt innen påmeldingsfristen regnes påmeldingen som ikke fullført. Kan du ikke betale via Vipps, vennligst gi beskjed for å bekrefte at du likevel kommer og betaler ved oppmøte.

Treningsavgift fredag (betales ved oppmøte): 50,-

Påmeldingsfrist:

Senest søndag 13. januar 23:59. Påmeldingen er fullført når betaling er gjennomført (eller avtale om betaling ved oppmøte er gjort). Etteranmelding innen 16. januar mot et gebyr på 100,-. Der hvor påmelding er gjort før fristen, men ikke (avtalt) betalt, fjernes påmeldte fra listene, og det regnes som etteranmeling dersom man allikevel møter opp løpsdag.

Avbudsfrist:

17.01.2019. Etter denne dato refunderes kun startavgiften dersom dersom det oppgis en akseptabel og gyldig grunn, ref SR §7.5 og 7.6.

Premiering:

Pokaler til topp 10, juniorer og vinnere av underfinaler.

Reglement:

Konkurransen arrangeres i overensstemmelse med NMF/RSM sine nasjonale konkurranseregler, samt eventuelle tilleggsregler og sunn fornuft. Maks tillatt nominell batterispenning er 3,8v/celle. Maks spenning for alle klasser er 8,40v, med unntak av 1:12 track der maks spenning er 4,20v.

I touring (modified og stock) er det kun tillatt med to komplette sett hjul, og i touring stock skal det benyttes blinky ESC og 13,5t motor i henhold til EFRA/ROAR.

M-chassis følger regelverket til Minicupen.

Formel 1 tar utgangspunkt i ETS-regelverket. Blinky ESC og 21,5t motor.